onsdag 28 oktober 2009

Summer's Gone


Idag skulle jag gå en lång lång höstpromenad och bara sparka i lövhögar men det slutade med jag får med mig hem en puderrosa kjol från en liten kaffedoftande secondhandbutik med gammal fransk musik i högtalarna och 3 nya nagellack, ett rött, svart och ett turkost, bh och matchande trosor från gallerian. Höstpromenader är inte bra för min ekonomi! Nuu ska jag möta Vincent och göra taco och senare ikväll går vi hem till Tom och dricker lite vin (som jag fortfarande inte är så förtjust i men flaskorna är fina iallafall) Hoppas bara att vi hinner hem till True Blood!! Ha en mysig kväll~

måndag 26 oktober 2009

osynlig dagbok / cupcakes


Även om det inte märks så är min blogg väldigt bra för mig att skriva av mig i. Jag skriver och skriver om mina dagar, tankar, känslor, åsikter och sedan, raderar jag allt!
Som en dagbok med hemlig osynlig text som inte ens jag kan läsa.
Har för avsikt att publicera det men när jag är klar ser jag ingen mening i det, Ibland för att allt bara snurrar runtrunt i mitt huvud och jag förstår knappt vad jag skriver/tänker och ibland för att jag inte förstår varför någon annan skulle tycka att det är intressant att läsa. Därför blir nog min blogg mest ytlig och platt, men de som undrar mer om mitt liv får gärna slå en signal :)

Cupcakes från i somras~

Walking with Dinosaurs


På fredagen gick vi på Walking with Dinosaurs :D
Golvet skakade så mycket när de gick så jag ber om ursäkt om kameran filmar lite ostadigt men det är iallafall en liten Brontosaurus eller kanske Apatosaurus? uum vi säger långhalsunge som är på väg att bli middag men sen kommer Mamman och räddar honom och kramas lite :' )

söndag 25 oktober 2009

Havet är djuupt


Min kära vän Sanna kom på besök i veckoslutet. Vi gjorde en bland annat en utflykt till Aquaria, där jag blev förälskad i baby-rockorna och leoparhajarna. Tryckte näsan mot glaset, kände mig som lilla sjöljungfrun lite, fnissade och ville ta med alla heem (Fast sen kom jag på att det är mest synd om dem för aquarierna kändes förtrånga och lamporna för starka ._ . ) Men sanna var super söt köpte en alldeles egen vampire/bat/devil rocka till mig( och en matchande till sig själv :'D ) Pwwwrh~ Honom lovar jag att ta väl hand om i aaall evig evighet <3 Trubbeliouse

The imaginarium of Dr. Parnassus



Oohh iihi~ längtar tills den 25e december :)

tisdag 20 oktober 2009

Inspired~

Ibland undrar jag om jag verkligen är 19år ung, Sitter här och stickar med papilotter i håret och tittar på anime med Vincent. Har precis städat och tvättat,lagat mat och varit hemmafruig. Men det jag skulle komma till är att jag har lärt mig sticka! Är inte så duktig än utan det blir lite ojämnt o så men i framtiden ska jag sticka massor med randiga halsdukar, benvärmare, torgvantar, vanliga vantar, sockor, mössor, kanske till och med mysiga tröjor.

Varje jul i min barndom har jag fått stickade sockor av min farmor och tyckt det var sååå tråkigt! Men nu fantiserar jag själv om att ge bort fina saker jag stickat bwaha. Fast enligt killarna i "Devil beside you" så är ju hemma stickade saker den 3dje värsta presenten man kan få av en tjej så jag tror jag måste lugna ner mig lite. Å andra sidan gav jag en virkad cupcake i födelsedagspresent till Lise och hon verkade inte såå ledsen... hmm mummel~

Parentes: Och med tanke på att jag och min kära vän för några år sedan helst målade koppar som lördagsnöje så kanske inte stickning är något att åldersnojja över.
Eller så var jag helt enkelt Tant redan som 15åring!?

måndag 19 oktober 2009

Miss Loboto

Hej! Tack. Var det bra så? Adjö~ Okej. Hejsan, Tackar. Nehe!??... Jahaaaaa :) Var det bra så? Tack. Hej! Hej då.
Kanske borde kolla upp så att jag inte muterat om mitt inre till blå, röda sladdar och små gröna chip. Jag gillar faktiskt mitt jobb, men just nu känner jag mig lite för mycket som en Robot.

onsdag 7 oktober 2009

Woo hoo Wohoho~ ( Ingenting )






Idag gör jag ingenting, kommer på massa saker jag vill göra men kan inte bestämma mig var jag ska börja någonstans, så jag går mest runt och myser och väntar på att min telefon ska ringa vilket jag inte tror att den kommer göra. Det var så kul att provjobba på konditoriet och chefen var jätte trevlig, vi gick bra ihop, det gjorde däremot inte jag och hans Fru så det känns lite.. kört. Men även om jag inte får jobba där så har jag ju fått se hur det ser ut "bakom kulisserna" på ett gammaldags fint konditori så mina funderingar om att utbilda mig till konditor blir bara starkare!
Nu ska jag fortsätta göra ingenting tills klockan 3...

söndag 4 oktober 2009

Sockerbagare

"Idag var jag och lämnade ett brev på ett konditori, det var så fint och hemtrevligt där med massa små bakelsekonster och krumelutter. Hoppas verkligen att en av konditorerna trycker in just min sifferkombination så att det plingar lite i min telefon" Skrev jag till min mor här om dagen och.. kl 7 på morgonen väcktes jag av en sockerbagare som ville att jag skulle hälsa på. Så imorgon innan solen gått upp är det jag som traskar dit, tar på mig ett förkläde och säljer biskvier, dekorerade tårtor och stora limpor med pumpafrön på, iih spännande! Men nu måste jag gå och lägga mig för annars kommer jag säkert att försova mig och det vill jag inte så: God natt!

lördag 3 oktober 2009

en liten fågel



Tänkte jag att jag kanske skulle trolla om min blogg till en modeblogg!? Fast kom sen på att jag mest springer runt i o-figursydda helsvarta kläder med små röda loggor här och där (och byxor som gärna vill åka ner hela tiden) fyllda med pennor och komihåg- lappar så kanske det inte var en såå fin idé... Jag ville iallafall lägga upp en "dagens outfit bild", en liten fågel i håret och en ring.

torsdag 1 oktober 2009

Sweet sweet weekend



I helgen var jag hemma och träffade söta vänner och åt söta kakor, klappade på en söt hund, tittade på film med söta aliens, köpte söta kläder, såg söt groda på vägen, sydde söta rosetter och virkade söta cupcakes. Nu är det redan helg igen oj oj oj vad snabbt tiden går. Då tiden däremot inte går snabbt är i väntan på en sen buss. Bästa tips för att fördriva tiden då är kanske egopix!?